Palvelut

Palveluihimme kuuluvat ruuvipaalujen mitoitus, valmistus ja asennus. Voit ostaa joko pelkät paalut tai koko ruuvipaaluperustuksen suunnittelu- ja asennustöineen! Asennuksia tehdään kaikkialla Suomessa ja ulkomailla.

Omakotitalon ruuvipaalutusRuuvipaalu nopeuttaa perustustöitä, koska sen asennus ei edellytä raskaita maansiirto- ja routaeristystöitä. Paalut tarvitsee vain pyörittää maahan, jonka jälkeen päällerakennus voidaan aloittaa välittömästi.

Ruuvipaaluille on olemassa todella laajasti eri käyttökohteita pienistä suuriin rakennelmiin. Ruuvipaalut ovat vakiinnuttaneet paikkansa myös infrarakentamisessa.

Infrapuolella ruuvipaaluja käytetään esimerkiksi meluvallien, kaasulinjojen, putkien ja säiliöiden tukemiseen. Ruuvipaaluilla voidaan perustaa teiden ja rautateiden rakenteet, mastot ja pylväät ja vetokuormitetut julkiset kohteet. Esimerkkejä löytyy myös tuuliturbiinien, lipputankojen, sähkömastojen, lämmitystolppien, latausasemien ja keräys-postilaatikoiden perustuksista.

Aurinkopaneelien perustaminen kierrepaaluillaYksityisellä sektorilla ruuvipaaluilla perustetaan paljon pientaloja, aitoja, autotalleja, terasseja ja esimerkiksi laitureita.

Tarjoamme apua ruuvipaalujen valintaan ja mitoitukseen ja tarpeen mukaan valmistamme paaluja myös vakiokokojen ulkopuolelta. Kevyemmät paalut on helppo asentaa omin käsin ja isommat (koneasennettavat) ruuvipaalut tulemme mielellämme asentaamaan paikan päälle. Valtakunnallinen ja kansainvälinen asennusverkostomme mahdollistaa ruuvipaalutukset kaikkialla Suomessa ja ulkomailla.

 


 

1. Ruuvipaalujen mitoitus

Tarjoamme ruuvipaalujen mitoituspalvelua, joka sisältää tarvittavat laskelmat ja perustussuunnitelman.  Tällöin huolehdimme siitä, että ruuvipaalulle asetetut vaatimukset täyttyvät ja rakenteen vaatima veto- tai kantokyky saavutetaan. Tarpeen mukaan annamme myös koulutusta perustussuunnittelijoille.

Mitoituspalveluun sisältyvät:

  • ruuvipaalujen mitoitustyö
  • konkreettiset laskelmat
  • perustussuunnitelma

Kaikista ruuvipaaluistamme on laadittu myös luotettavat kantavuustaulukot, jotka ovat käytettävissä paalujen koon ja tyypin mukaan. Jos paalukoon valinta tai soveltuvuus mietityttää, voit myös kysyä suoraan meiltä.

Kysy lisää ruuvipaalujen mitoituspalvelusta » 

 


 

2. Ruuvipaalujen valmistus

Valmistamme Suomalaiset ruuvipaalumme ensiluokkaisesta teräksestä, korkeimpien laatustandardien mukaisesti. Emme käytä kierrätettyä tai Aasiassa tuotettua terästä. Paalupiste on EN 1090 sertifioitu yritys ja  ja kaikki ruuvipaalut valmistetaan CE-merkinnän vaatimalla tavalla. Pintakäsittelynä pienemmissä paaluissa on ISO1408 mukainen kuumasinkitys. Suuremmat paalut myydään tavallisesti raakapintaisena.

Meiltä saatte:

  • ruuvipaalujen erikoiskoot mittatilaustyönä (n. 2-4 vko)
  • vakiokoot omasta tai jälleenmyyjän varastosta (HETI).

Kaikki ruuvipaalut valmistetaan tehtaallamme Porvoossa, jossa työllistämme suomalaisia metalli- ja hitsausalan ammattilaisia. Samalta tehtaalta tulevat niin vakiokoot jälleenmyyjiemme varastoihin kuin erikoiskokoiset mittatilauspaalutkin.

Teemme vuosittain paljon kierrepaaluja ”vakiokokojen ulkopuolelta” jolloin paalut räätälöidään kohteen erityisvaatimusten mukaan. Vakiokoot voi ostaa joko suoraan meiltä tai joltakin lukuisista jälleenmyyjistämme.

Vakiopaalut  Ota yhteyttä 

 


 

3. Ruuvipaalujen asennus

Ammattitaitoinen asennusverkostomme huolehtii ruuvipaaluasennuksista tarpeen mukaan kaikkialla Suomessa ja ulkomailla. Itseasennus on myös madollista ja tähän tarkoitukseen meiltä voi myös vuokrata ruuvipaalujen asennuskaluston.

  • Suurten ruuvipaalujen asentamiseen tarvitaan kaivinkone, jonka kauhan tilalle asennetaan paalupisteltä vuokrattu pyöritysmoottori.
  • Pienempien paalujen asentamiseen voidaan käyttää myös pienempää käsikäyttöistä pyöritintä.

Kun tilaat ruuvipaalujen asennuksen meiltä, varmennamme asennukseen tarvittavan rakenteen kantokyvyn asennusmomentilla, joka kirjataan paalutuspöytäkirjaan. Vaativissa rakenteissa voidaan tarvittaessa käyttää myös veto- ja PDA kokeita.

HUOM! Asennukseen ja asentamiseen käytettävän vuokrakaluston voi lähtökohtaisesti tilata vain Paalupisteen valmistamille ruuvipaaluille.

Tilaa ruuvipaalut asennettuna meiltä 

 


 

Tilaa ruuvipaalujen mitoitus, valmistus ja asennus meiltä

Me panostamme Suomalaiseen laatuun ja ammattiosaamiseen. Voit ostaa joko pelkät paalut tai koko ruuvipaaluperustuksen suunnittelu- ja asennustöineen! Teemme ruuvopaalutuksia kaikkialla Suomessa ja tarpeen mukaan myös ulkomailla.

Ota yhteyttä